Rólunk

Mindig is érdekeltek a lelki dolgok, a mélyebb harmónia titkai. Életem különböző szakaszaiban, sokféle területen kerestem ezeknek megélését, kifejezési lehetőségét.

A fotográfiában rátaláltam egy számomra ideális formára. Így lett a fotózás az életem, utam része egy jó ideje.

Azzal foglalkozom, amit a legjobban szeretek, fókuszálhatok az emberség, a harmónia szépséges áramlásaira.

Amikor kezemben tartom a kamerát, működni kezd bennem egyfajta szép kíváncsiság, amivel az embereket és a világot figyelem.

Olyan igénnyel próbálok ábrázolni, ahogy Ottlik Gézától tanultam: „Sose az arcvonásait fesd, haja, szeme színét, hanem (egyenesen) a lényét.”

Németh Hajna

A fotográfia varázsos világa nagyon fiatalon része lett az életemnek alkotóként, szemlélőként egyaránt.

Kisgyerekként nagy kíváncsisággal lapozgattam a régi, családi albumokat. Akkor tudatosulhatott bennem a fotográfia jelentősége.  Hatalmas kincsnek tartom visszanézni, kézbevenni életünk, személyiségünk képkockáit. Nem csodálatos megörökíteni, megőrizni egy-egy képben a mi személyes történetünket az utókornak?

Fotós pályám tizenéves koromban kezdődött. A mindennapos gyakorlati munkák mellett folyamatosan képeztem, képzem magam. Alkalmazott fotográfus diplomámat a Krea Kortárs művészeti iskolában szereztem.

A fotográfia sok területén kipróbálhattam magamat.Az egymástól eltérő, de mégis az emberi ábrázolással kapcsolatos különböző irányzatok nagyon közel kerültek a szívemhez.

„Akarok rajzolni valamit, ami jelent valakinek valamit. Tudod, meg akarom rajzolni a vak hitet, az elmúló nyarat vagy csak egy pillanatát a tisztaságnak.”

Németh Hanna

Alkotó műhelyünkben a fotográfiának két területével foglalkozunk:

  • autonóm művészi projectek
  • portré és riportfotózás szolgáltatások ( kismama, baba, gyermek, család, portfólió, esküvő )

Művészi projecteinkből olyan zenei és irodalmi művek illusztrációi / kampány képei lettek, mint a világhírű operaénekesnő, Patricia Petibone lemezborítója ( Stabat Mater – Deutsche Grammophon ),  nemzetközi bestseller irók regényei ( Jodi Picoult, Ryan Winfield, Lisa Palmer, Fern Michaels, Mary Balogh ).

Ez a weboldal szolgáltatói munkánkba ad betekintést.