Szolgáltatások

Egy profi, művészi fotó a nikaa photography műhelyéből maradandó ajándék. Megörökíti, megőrzi életünk legszebb pillanatait, érzéseit.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Alkotói szándékunk

Személyiség és érzelmek hiteles ábrázolása, őszinte, természetes pillanatok megörökítése a célunk.

Szeretnénk megrendelőinknek a képeken keresztül olyan kézzel fogható emlékeket átadni, amik évről évre – akár több generáción keresztül – megerősítő módon mesélnek majd a család tagjainak.

Helyszín – két fő bázisunk Győrújbarát és Budapest, a következő lehetőségekkel:

1., Saját műtermünk és a titkos kert – Győrújbarát

Győrújbaráton található a napfény műtermünk, sok kedves kellékkel, hangulattal felszerelve. A stúdió 4 méter széles erkélyablakkal rendelkezik, így a műtermi fények mellett a természetes fényekkel is nagyon jól tudunk dolgozni, időjárástól függetlenül.

Műterem kert

Tavasztól-őszig az egyik legkedvesebb helyszínünk, a fotózások nagy része itt történik. Ideális, mert nincsen rajtunk kívül más, rengeteg fotókon jól bevált részlettel rendelkezik. A kellékeinket könnyedén tudjuk itt használni.

2., Budapest

Kültéri és beltéri helyszíneken történhetnek a fotózások.

3., Külső helyszínek

Számos külső és belső helyszínt tudunk kreatív helyszínként javasolni. Legyen szó akár romantikus természeti környezetről, patinás ódon hangulatokról vagy modern, minimál közegről.

4., Otthonban való fotózás

 

Időpont

Igyekszünk mindenkinek lehetőségeink szerint időpontot biztosítani! A legbiztosabb, ha 3-4 héttel előre egyeztetünk. A fotózások hétfőtől péntekig történnek.

 

Árak

Csomagjainkról, lehetőségekről keress bennünket.

Bővebb információk, bejelentkezés: + 36 30 / 6925142

A fotográfia művészet. Alkossunk együtt maradandót!

Kismama

Áldott állapot. A női lét csodálatos korszaka. Az anyaságra való készülés, a kommunikáció a magzattal, a befelé figyelés finomsága teszi olyan különlegessé ezt az időszakot. A leendő gyermek számára is szép emlék lesz ennek a csodálatos szimbiózisnak a megörökítése.

Baba portrék

Az élet, a születés misztériuma szinte még érezhető a pici babák körül.
Minden fotózásban ott van az ámulat, a csodálat újra és újra. Az első év minden pillanata szépséges. Fotós szemmel kiemelten ajánlott időszakok az első hetek és a csücsülős korszak.

Család

A családi fotózás évről évre visszatérő közös program lehet, egy igazi ünnep, ami a családról szól. Oly sok kép készül nap mint nap digitális eszközökkel a családokban. Mégis egyre kevesebb olyan fajta ikonikus kép születik, ami hitelesen mesél személyiségünkről, érzelmeinkről, családi szeretetről, testvérekről, szerelmekről, az életünkről. Egy-egy ilyenfajta kép nagy kincs mindenki számára. Stúdiónk kiemelt területe ez a téma.

Gyermek

A gyermekkor képeivel átmentünk valamit abból a háborítatlan teljességből, harmóniából, aminek forrásához sokszor vissza-vissza térünk majd életünk során. Egy-egy ilyen fotó mindig segítő társunk lehet abban, hogy felidézzük ezeket a megerősítő emlékeket.Ajándékozzuk meg gyermekeinket azzal, hogy a róluk készült fotókkal az ő személyes, képes mesekönyvük évről évre, folyamatosan íródhasson.

Női portrék

Minden nő minden életszakaszában megérdemli, hogy egy nap Róla szóljon. Legyen szó egy női kisugárzást megragadó képsorozatról vagy esszenciális portrékról. A végeredmény megerősítő ajándék lehet önmagának és szeretteinek.

Családi események

Egy-egy jeles családi eseményen, ünnepen sok számunkra fontos ember összegyűlhet. Mindenki rászánva az idejét, megadva a módját, legszebb formáját hozva van jelen, nem a hétköznapok rohanós módján. Igazán jó lehetőségek ezek az alkalmak a családról szóló képes mesék megörökítésére.

Páros fotózás

Nem csak az esküvő napján készülhet Rólatok romantikus, játékos, kreatív fotósorozat. Lepjétek meg magatokat ezzel a maradandó élménnyel!

Esküvő

A klasszikus értékek ötvözése egy modern látásmóddal. A kreatív fotózás együtt az emberi pillanatokra fókuszáló, őszinte riportfotózással. Képekbe sűrítve megörökíteni a „nagy nap” ikonikus pillanatait, természetes báját, ünnepélyes eleganciáját, őszinte, mély érzelmeit, emberei pillanatait a párról és a családról, a mesélő apró részleteket, hangulatokat, az erőlködés nélküli humort, játékosságot, a meghatott, emelkedett perceket.